Back

Uspešan nastup kompanije DRVOPRODEX na sajmu DOMOTEX 2020

Od 10 do 13. januara 2020. godine održao se još jedan DOMOTEX sajam – vodeća manifestacija koja na jednom mestu okuplja vrhunske proizvođače i prodavce podnih obloga. I ovog puta očekivanja su premašena i oduševljenje tima kompanije DRVOPRODEX ne može se sakriti. Svetska imena sektora podnih obloga predstavila su svoje novitete i najavljeni su trendovi za 2020.

Ove godine sajam je posetilo oko 35.000 ljudi, a 90% od njih su osobe na rukovodećim pozicijama u svojim kompanijama dok je oko 70% posetilaca doputovalo iz inostranstva. Svi su se okupili na jednom mestu kako bi iskusili najnovije trendove, proizvode i rešenja koja su predstavile kompanije izlagači, njih 1.400 iz preko 60 različitih zemalja.

Fokus je svakako na prirodnim materijalima, održivim proizvodima i materijalima koji se na zavidnom nivou mogu reciklirati.

„Drvoprodex“ je na sajmu „Domotex 2020“ predstavio svoje proizvode i usluge uz podršku USAID WHAM projekta – Projekta razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima, Privredne komore Republike Srpske, zbog čega opravdano verujemo da će imati još više uspeha u ovoj godini.

U njihovom asortimanu ponaći ćete višeslojne podove i parkete koji su svoje mesto našli i na zapadnoevropskom tržištu, a zbog ekološke osveštenosti, racionalnog ponašanja prema otpadu i konstantnom ulaganju u savremene tehnologije i stručnom usavršavanju kadra, sigurni smo da će se se pozicionirati i u daleko širim okvirima i da će kvalitet proizvoda „Drvoprodex“ firme biti i u budućnosti prepoznat.

Uz mnoštvo prezentacija i edukativnih radionica posetiocima je pružen kvalitetan sadržaj prilagođen profesionalcima ali i licima koji su svoj rad fokusirali na razvoj dizajna podova i svoj umetnički izraz predstavili ili potražili inspiraciju za buduće projekte.

 

admeng
admeng
http://en.drvoprodex.com

1 comment

Comments are closed.