Back

„Drvoprodex“ na sajmu „Domotex 2020“ uz podršku USAID WHAM projekta

Sigurni smo da ste se već upoznali sa veoma uspešnom firmom „Drvoprodex“ koja je zbog svoje vrhunske usluge, kvalitetne ponude i profesionalnog odnosa prema kupcima zaslužila da nosi titulu jednog od najvećih proizvođača parketa u regiji. U njihovom asortimanu ponaći ćete višeslojne podove i parkete koji su svoje mesto našli i na zapadnoevropskom tržištu, a zbog ekološke osveštenosti, racionalnog ponašanja prema otpadu i konstantnom ulaganju u savremene tehnologije i stručnom usavršavanju kadra, sigurni smo da će se se pozicionirati i u daleko širim okvirima i da će kvalitet proizvoda „Drvoprodex“ firme biti i u budućnosti prepoznat.

S tim u vezi, „Drvoprodex“ je već počeo sa pripremama za sajam „Domotex 2020“, koji će se održati januara 2020. godine u Hanoveru, u Nemačkoj, a koji je fokusiran na podne obloge. Podsetimo, na istom sajmu dve godine ranije „Drvoprodex“ je svojim asortimanom i kvalitetom privukao pažnju, te potvrdio postojeće saradnje, ali i sklopio nove. Kada govorimo o sajmu „Domotex 2020“ važno je naglasiti da je ključna tema za narednu godinu „Atmosfera“ i da su svi izlagači pozvani da izlože podove i podne obloge koji doprinose dobrobiti, prirodnosti i održivosti – zapravo da se fokusiraju na ekološki zdrave opcije kada su podovi u pitanju, a to je, zaključujete, pravo mesto i poziv za predstavljanje firme „Drvoprodex“.

Kako smo naglasili, „Drvoprodex“ ne prestaje sa usavršavanjem – kako stručnosti kadra, tako i proizvoda koje ima u svojoj ponudi, stoga ne čudi što će se ovoga puta pojaviti u novom svetlu i iznova otići stepenik više. Naime, naredne godine „Drvoprodex“ na sajmu „Domotex 2020“ prezentuje se uz podršku USAID WHAM projekta – Projekta razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima, Privredne komore Republike Srpske, zbog čega opravdano verujemo da će u budućnosti biti još bolji.

Radujemo se uspehu i rastu Drvoprodexa i želimo da vam ponosno i što češće javljamo da su iznova otišli na još jedan stepenik više u svom poslovanju, a za sada ćemo sačekati utiske i priznanja koje verujemo da će dobiti na predstojećem sajmu!

admeng
admeng
http://en.drvoprodex.com